ONS AANBODOnze Materialen

Fabrikant: Hünnebeck
Naam: Hünnebeck Bosta 70
Soort: Renovatie steiger
Draagvermogen: 200kg per M2
Geschikt voor: Schilderwerk / Dakwerk / Gevelisolatie en alle overige lichte werkzaamheden
Website: www.huennebeck.com

Fabrikant: Layher
Type: Layher Blitz
Soort: Renovatie steiger
Draagvermogen: 200kg per M2
Geschikt voor: Schilderwerk / Dakwerk / Gevelisolatie en alle overige lichte werkzaamheden.
Website: www.layher.nl

Fabrikant: Layher
Type: Layher Allround
Soort: Metselsteiger Allround steiger
Draagvermogen: 300kg per M2
Geschikt voor: Metselwerk / Bouwen over daken / en alle zwaardere werkzaamheden.
Website: www.layher.nlOverige service

Netten
Naast het plaatsen van steigers bieden wij ook aan deze met stof (50% en 90%) of valnetten te voorzien.
Deze netten zorgen voor een extra stuk veiligheid op de werkplek en daaromheen, verder zijn deze door veel gemeentes voorgeschreven, vooral daar waar voetgangers en auto,s dicht langs of onder het steiger doorgaan.

Overkappingen / Krimpfolie
Ook bieden wij het sealen van steigers aan door middel van Krimpfolie.
Door gebruik te maken van deze optie heeft u de mogelijkheid in periodes met slechter weer ongehinderd verder te kunnen werken.
Verder is dit vaak een eis door de fabrikant van b.v. isolatiematerialen om garantie op hun systeem te krijgen.

De Folie die wij hiervoor gebruiken is special voor dit doeleind ontwikkeld en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen wat betreft brandveiligheid!

Tralieliggers / Bruggen
Door onze voorraad aan Bruggen en tralieliggers (tot 8m) is het ons mogelijk constructies over b.v. glazen daken en andere soorten obstakels heen te bouwen en daarmee ervoor te zorgen dat ook op deze moeilijk bereikbare plekken veilig en goed gewerkt kan worden.

Stucloper
Deze service bieden wij aan om het stukadoren, schilders, voegers etc. makkelijker te maken hun werkplek schoon te houden.

Het gebruik van onze website is normaal gesproken zonder aangeven van uw persoonlijke gegevens mogelijk. Mocht er op onze site gevraagd worden naar persoonlijke gegevens (b.v. Naam, Adres of email-adres ) dan is het invullen hiervan op vrijwillige basis. Wij zullen uw data dan ook niet zonder uw toestemming verder leiden aan derden. Verder attenderen wij u erop dat het data verkeer op internet (zoals b.v. de communicatie via email) niet altijd veilig hoeft te zijn. Een volledige bescherming tegen het misbruik door derden is dus niet mogelijk. Verder geven wij aan dat onze voor de wet vermelde claim gegevens niet door derden misbruikt mogen worden voor b.v. niet aangevraagde reclame of informatie materieel. Mocht er toch dergelijk materiaal ontvangen worden behoud zich de houder van deze site het recht voor Juridische stappen tegen deze te ondernemen.

Instagram

VOLG ONS OP INSTAGRAM